Γιώργος Φιλιππίδης Print E-mail
Bookmark and Share

CodeΟ Γιώργος Φιλιππίδης είναι επαγγελματίας φωτογράφος ο οποίος εάν και λάτρης της αθλητικής φωτογραφίας στην οποία και εξειδικεύεται, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα της ΕΔΟ.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά για το Γιώργο, για τον οποίο μιλάει καλύτερα η δουλειά του και όσοι τον γνωρίσετε από κοντά και ο χαρακτήρας του.

Είναι ΕΔΟ ΜΑΖΙ μας και ως φωτογράφος έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να είναι και τα μάτια της μικρής, που αποθανατίζουν τις καλές μας στιγμές και την όλη δράση μας.

Ξεκίνησε την συνεισφορά του στο έργο μας, με τα γυρίσματα και τη παρουσία της ΕΔΟ στην εκπομπή της κα Μαρί Κυριακού - ΜΕ ΑΓΑΠΗ - http://is.gd/aIuhS.

Ένας τρόπος για να στηρίζετε το έργο της ΕΔΟ, είναι στηρίζοντας και προτιμώντας τη δουλειά των επώνυμων και ανώνυμων μελών-συνεργατών μας, οι οποίοι μας προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και υπηρεσίες τους και μας βοηθάνε στην επίτευξη της αποστολής μας. Σας τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα για ότι είδους φωτογραφίσεις έχετε ανάγκη. Τα μέλη-φίλοι μας έχουν και μία μικρή έκπτωση στις υπηρεσίες του.

Δεδομένου της ευαίσθητης φύσης του αντικειμένου της ΕΔΟ, ο Γιώργος έχει και λαμβάνει και μία παραπάνω εμπειρία και ευαισθησία σε φωτογραφίσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα προσωπικών δεδομένων.

-- Γιώργος Φιλιππίδης, Φωτογράφος, Μέλος-Συνεργάτης, Τα Μάτια της μικρής ΕΔΟ, στοιχεία επικοινωνίας: , http://george.bipolar.gr

<Previous   Next>