Συχνές Ερωτήσεις   Αναζήτηση   Κατάλογος Μελών   Ομάδες Μελών   Εγγραφή   Προφίλ   Προσωπικά μηνύματα   Σύνδεση 

Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum
Bipolar.gr - Κανόνες εγγραφής & Οδηγίες εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ

Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική ομάδα "Στήριξης και Επικοινωνίας" της Ελληνικής Διπολικής Οργάνωσης (ΕΔΟ).

Ο συγκεκριμένος τόπος είναι ένα πρώτος τρόπος και μέσο επικοινωνίας για τα μέλη ασθενείς, συγγενείς και φίλους επισκέπτες της ΕΔΟ. Υπάρχουν πολλά forum συζητήσεων αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο δικός μας τόπος είναι ιερός γιατί δεν αποτελεί μόνο ένα απλό forum αλλά αποτελεί και ένα ιερό χώρο όπου τα μέλη ασθενείς της ΕΔΟ που έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αγγιχτεί/πληγεί από τη διπολική (μανιοκατάθλιψη) έρχονται ΕΔΟ ΜΑΖΙ για να μοιραστούνε τις εμπειρίες τους και να μάθουν ο ένας από τον άλλο. Ως ένα τέτοιο τόπο ιερό πρέπει να μάθουμε να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε, από τις δικές μας αδυναμίες αλλά επίσης και από πράξεις κακοπροαίρετες ή και ακόμα λανθασμέμενες καλοπροαίρετες άλλων συνανθρώπων μας που μπορεί να το πλήξουν.

Η ΕΔΟ Λογοδιάρροιες είναι επίσης και η πρώτη υπηρεσία της ΕΔΟ προς τα μέλη και φίλους επισκέπτες της. Στήθηκε έπειτα από πολύ κόπο και μεράκι στις 27 Νοεμβρίου 2006 και έτρεξε πιλοτικά για περίπου ένα χρόνο (2007/2008). Πλέον συνεχίζει να λειτουργεί μέσα στο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Στήριξης της ΕΔΟ. Το φόρουμ είναι επίσης πλέον ανοιχτό σε χορηγούς (http://sponsors.bipolar.gr) Το παρόν συντάχθηκε όχι μόνο για να θέσει κάποιους πιο ξεκάθαρους κανόνες λειτουργίας και συμπεριφοράς, ο καθένας μας έχει τους δικούς του κανόνες, αλλά επίσης να παρουσιάσει ένα πνεύμα εύρυθμης λειτουργίας που ευελπιστούμε να βοηθήσει στη καλύτερη λειτουργία του φόρουμ. Το παρόν λειτουργεί συνδυαστικά και με τους γενικούς νομικούς όρους χρήσης των ιστοσελίδων της ΕΔΟ.

1. Συμμετοχή στο Φόρουμ - Συζητήσεις

Η συμμετοχή στο φόρουμ της ΕΔΟ είναι ελεύθερη, εθελοντική και προαιρετική σε όλα τα μέλη και φίλους της ΕΔΟ. Η συζητήσεις γίνονται μέσα σε διάφορες θεματικές ενότητες με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και στήριξη των μελών μας για θέματα σχετικά με τη διπολική διαταραχή. Η συμμετοχή στο παρόν διάστημα παρέχετε δωρεάν στα μέλη και φίλους μας. Tα έξοδα του φόρουμ καλύπτονται από τα έσοδα της ΕΔΟ. 

2. Κατηγορίες μελών και χρηστών

Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους και έχει θεματολογία που αφορά ασθενείς, συγγενείς, φίλους και επαγγελματίες. Θεωρούμε ότι και οι τέσσερις κατηγορίες μελών είναι ίσες  ως προς τη προαγωγή της Διπολικής υγείας, έχουν το ρόλο τους και πρέπει να έχουν και τη φωνή τους. Το κάθε μέλος μιλάει για τον εαυτό του. Η ΕΔΟ προσπαθεί να στηρίξει την επικοινωνία των μελών της και να παρουσιάζει τις ιδέες, ανάγκες, και αιτήματα τους σε συλλογική βάσει κατόπιν δημοσκοπήσεων. 

3. Ιατρικό και Προσωπικό απόρρητο / Ανώνυμοι - Επώνυμοι χρήστες

Η προστασία του ιατρικού και προσωπικού απόρρητου των μελών μας αποτελεί σημαντική μέριμνα της λειτουργίας της ΕΔΟ. Είναι δικαίωμα του καθένα μας να τηρεί την ιδιωτικοτητά του σε σχέση με τα προσωπικά και ιατρικά του στοιχεία. Δυστυχώς αυτό γίνεται μέσα σε ένα πλαίσιο μιας κακής Ελληνικής κουλτούρας που σε ένα σημαντικό βαθμό όλοι μας έχουμε μάθει να μη διατηρούμε και να μη σεβόμαστε το ιδιωτικό απόρρητο των συνανθρώπων μας. Η προβολή φυσικά των προσωπικών εμπειριών του κάθε μέλους είναι απόλυτα σημαντική για να καταλάβει και καλύτερα ο κόσμος τη φύση της διπολικής και να βοηθήσει την αποστιγματοποίηση της νόσου. Απλώς όταν γίνεται σε επώνυμη βάση δημιουργούνται και άλλες καταστάσεις και θέματα που δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο και δεν είναι κάτι το οποίο στη παρούσα φάση της λειτουργίας μας θεωρούμε σωστό να το παροτρύνουμε. Συνεπώς όλοι οι χρήστες του φόρουμ που θέλουν να κάνουν προσωπική χρήση παρακαλούνται να το κάνουν σε ανώνυμη βάσει. Εάν θέλετε να μας γνωρίσετε σε επώνυμη βάσει επικοινωνήστε επώνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (edo@bipolar.gr) ή γραφτείτε στη δημόσια επώνυμη ομάδα που διατηρούμε στο facebook: http://facebook.bipolar.gr

4. Πνευματικά δικαιώματα και παραπομπές σε copyrighted υλικό

Το κάθε μήνυμα και συζήτηση που ανεβαίνει στο φόρουμ της ΕΔΟ αποτελεί δωρεά ως προς την Οργάνωση και τους σκοπούς της. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προστατεύουμε συλλογικά σαν οργάνωση τη προσφορά των μελών μας από ιδιωτικές πρωτοβουλίες που μπορεί να προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν από το έργο των μελών μας. Αναφορές σε είδη copyrighted υλικό (δημοσιευμένα βιβλία, άρθρα, ποιήματα κοκ) μη μελών της ΕΔΟ καλό θα είναι να γίνονται με παραπομπές σε εξωτερικές ιστοσελίδες και πάντα να δίνεται το όνομα του συγγραφέα-δημιουργού. Η ίδια πολιτική αναφοράς του δωρητή-δημιουργού θα ακολουθείτε πάντα από την ΕΔΟ είτε πρόκειται για κοινωνικές, εκπαιδευτικές, εμπορικές ή ερευνητικές δραστηριότητες.

  5. Διαφήμιση - Εμπορική εκμετάλλευση

Δημόσια αναφορά σε ιδιωτικές υπηρεσίες, επώνυμους επαγγελματίες, κλινικές, κέντρα ή ότι άλλο εμπορικό απαγορεύονται και όταν βρίσκονται θα διαγράφονται. Έχετε υπόψη σας ότι η ΕΔΟ συστάθηκε ως μη κερδοσκοπική εταιρεία και βάσει του καταστατικού και της ελληνική νομοθεσίας όλα τα έσοδα της διατίθενται στη λειτουργία της με τελικό αποδέκτη πάντα τα μέλη και φίλους μας. Η μη κερδοσκοπική σύσταση δεν σημαίνει ότι η ΕΔΟ δεν μπορεί να έχει και δεν θα έχει εμπορική δραστηριότητα αλλά σημαίνει ότι κανένα μέλος μας δεν θα μπορέσει ποτέ να κερδοσκοπήσει και όλα τα έσοδα για να είναι νόμιμα θα πρέπει να απορροφούνται από λειτουργίες και δραστηριότητες σχετικές με τη διπολική διαταραχή όπως ορίζονται στο καταστατικό μας. Σε περίπτωση που θέλετε να διαφημίσετε ένα ιδιωτικό πρόσωπο ή υπηρεσία καλέστε τους να γραφτούν ως επώνυμα μέλη επαγγελματίες στην ΕΔΟ και να αγοράσουν διαφημιστικό χώρο στο φόρουμ ή σε όποια άλλη δραστηριότητά μας. Ένας καλός πάντα τρόπος διαφήμισης είναι η υποστήριξη (sponsoring) των όποιων προγραμμάτων έχουμε ή δουλεύουμε να αναπτύξουμε. Αυτό θα σας δείξει κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και για εσάς όλοι όσοι θέλετε να διαφημίσετε. 

6. Συντονισμός Συζητήσεων - Ρόλος συντονιστών 

  Η ΕΔΟ έχει μία ομάδα από εθελοντές που έχουν ρόλο συντονιστή στη κάθε θεματική ενότητα. Ο ρόλος των συντονιστών είναι να προσέχουν την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της κάθε ενότητας και να δίνουν τη δυνατότητα ίσης συμμετοχής σε όλα τα μέλη. Επίσης προσέχουν ότι διατηρείτai το ιατρικό και προσωπικό απόρρητο όλων των χρηστών και ότι τηρούνται οι κανόνες λειτουργίες του φόρουμ. Οι συντονιστές δεν συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις των μελών μας. Τα μέλη χρήστες παρακαλούνται να βοηθάνε το ρόλο των συντονιστών ενημερώνοντας τους για μηνύματα ή χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Η λειτουργία και εξέλιξη του φόρουμ θα μας δείξει στο μέλλον κατά πόσο είναι εφικτό να αναλάβουν το ρόλο συντονιστών τα μέλη που κάνουν είδη προσωπική χρήση του φόρουμ. Στο παρόν στάδιο αυτό είναι δύσκολο να γίνει επειδή η διοίκηση της ΕΔΟ δεν γνωρίζει τους ανώνυμους χρήστες στο βαθμό που γνωρίζει τους επώνυμους συνεργάτες. 

7. Έρευνα και Ακαδημαϊκή μελέτη

Το υλικό και ή όλη χρήση του φόρουμ είναι ανοιχτό για επιστημονική έρευνα και μελέτη από τα μέλη της ΕΔΟ. Αυτό αποτελεί δικαίωμα και μελών ασθενών ή συγγενών που έχουν κάποια δημιουργική δραστηριότητα. Η όποια μελέτη θα ανακοινώνετε στα μέλη της ΕΔΟ μέσα από τα διάφορα μέσα επικοινωνίας μας. Ερευνητές που δεν είναι μέλη της ΕΔΟ παρακαλούνται να στέλνουν αίτημα με τη πρόταση της έρευνάς τους ή οποία θα αξιολογείται από την επιστημονική επιτροπή της ΕΔΟ προτού εγκριθεί. Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τη προαγωγή της μελέτης και έρευνας σε όλα τα μέλη μας και όποτε μπορούμε και έχουμε χρόνο να τη στηρίζουμε.

  8. Διαγραφές χρηστών - μελών και μηνυμάτων

Διαγραφές ανώνυμων χρηστών - μελών και μηνυμάτων από το φόρουμ δεν είναι εφικτό και ούτε θεμιτό να γίνονται. Το λογισμικό του φόρουμ δεν επιτρέπει την εύκολη διαγραφή λογαριασμών και ακόμα εάν γίνει αυτό τα μηνύματα θα πρέπει να διαγραφούν χειροκίνητα γεγονός που απαιτεί σημαντικό χρόνο που δε διαθέτουμε. Σε περίπτωση κακής συμπεριφοράς προς άλλα μέλη ή και την οργάνωσή μας θα απενεργοποιείτε ο λογαριασμός του κάθε χρήστη. Η διαγραφή μηνυμάτων σε συζητήσεις θα δημιουργούσε ζημιά στη θεματολογία του φόρουμ. Σε περίπτωση που παρόλες τις οδηγίες μας και δουλειά των συντονιστών μας σπάσετε το απόρρητο σας έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας από το προφίλ του λογαριασμού σας. Σε δεύτερο στάδιο μπορείτε να φτιάξετε άλλο λογαριασμό και να ξεκινήσετε τις συζητήσεις σας με νέα ταυτότητα. Θα σας παρακαλούσαμε μόνο να διατηρείτε μόνο μία ανώνυμη ταυτότητα για να μην προκαλείτε σύγχυση στις επικοινωνίες.   

  9. Χρήση Ελληνικών, Greeknglish, και ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Το φόρουμ κάνει χρήση της Ελληνικής γλώσσας στις περισσότερες ενότητες του. Η χρήση των Greekenglish και ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ είναι καλό να αποφεύγονται Τα greekenglish πλέον αποτελούν μία δυσανάγνωστη μορφή γραφής στα Ελληνικά φόρουμ. Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ για τους χρήστες που έχουν μία μεγαλύτερη εμπειρία των συμπεριφορών στο internet (netiquette) υποδηλώνουν ότι είστε θυμωμένοι και ΦΩΝΑΖΕΤΕ. Φυσικά και μπορείτε να φωνάζετε απλός οι συνεχόμενες φωνές προκαλούν ταραχή και δεν βοηθάνε τις συζητήσεις.

   10. Ιατρική ευθύνη και αποποίηση ευθύνης

Το φόρουμ της ΕΔΟ καθώς επίσης και όλα τα άλλα φόρουμ ψυχολογίας και ψυχιατρικών θεμάτων στο διαδίκτυο δεν προσφέρουν ιατρικές ή ψυχολογικές υπηρεσίες. Ο ρόλος των συντονιστών μας δεν είναι κλινικός και ούτε οι επώνυμοι ή ανώνυμοι επαγγελματίες χρήστες του φόρουμ είναι σε θέση προσφέρουν σε μέλη ή χρήστες ασθενείς την οποιαδήποτε υπηρεσία υγείας. Η όποια επικοινωνία γίνετε από την ΕΔΟ γίνετε σε πληροφοριακή βάσει. Συνεπώς η ΕΔΟ δεν φέρει καμία ευθύνη για την ιατρική σας κατάσταση και δεν μπορεί να προσφέρει την όποια κλινική φροντίδα σε ανώνυμους χρήστες του φόρουμ. Για την κάθε συμβουλή που λαμβάνετε σε ατομική βάσει από άλλα ανώνυμα μέλη έχετε αποκλειστικά και εσείς μόνο την ευθύνη. Σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο η υγεία σας χειροτερέψει και βρίσκεστε σε κίνδυνο (εμφάνιση αυτοκτονικού ιδεασμού κοκ) δυστυχώς η ΕΔΟ δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσει και ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το εάν κάνει ή δεν κάνει κάτι για αυτό. 

11. Προβλήματα  - Παράπονα - Καταγγελίες

Σε περίπτωση που σας δημιουργηθεί το όποιο πρόβλημα με τη χρήση σας του φόρουμ (πχ. κακή συμπεριφορά άλλου χρήστη κοκ ή κάποιο τεχνικό πρόβλημα) επικοινωνήστε με κάποιον από τους συντονιστές με προσωπικό μήνυμα. Εάν το πρόβλημα συνεχίσει γράψτε μας απευθείας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (edo@bipolar.gr). Θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το όποιο πρόβλημα και εάν χρειαστεί να ενημερώσουμε τους νομικούς μας συμβούλους και τις αρχές. Παρόλα αυτά δεν είμαστε σε θέση ή υπεύθυνοι να αντιμετωπίζουμε τον όποιο κακόβουλο χρήστη και δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα μπορέσουμε να επιλύσουμε το όποιο πρόβλημά σας. 

12. Αποδοχή Όρων συμμετοχής

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ ή την συνεχόμενη χρήση του φόρουμ αποδέχεστε τους παραπάνω όρους και κανόνες συμμετοχής. 

 

Περίληψη όρων συμμετοχής
 

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε τους παρακάτω όρους συμμετοχής:

1. Να σέβεστε και να προστατεύτε το προσωπικό και ιατρικό απόρρητο των άλλων χρηστών και το δικό σας.

2. Να μη δημοσιοποιείτε ονόματα γιατρών ή άλλων επαγγελματιών σε περίπτωση που δεν είναι επώνυμα μέλη της ΕΔΟ, και δεν είναι παρόντα να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Καλέστε τους να γίνουν μέλη μας και να στηρίξουν το έργο μας.

3. Να σέβεστε τα πνευματικά δικαιώματα του υλικού που ανεβάζετε στις συζητήσεις. Όπου ανεβάζετε υλικό που είναι αλλού δημοσιοποιημένο, να κάνετε παραπομπή στη πηγή του ή ακόμα καλύτερα να κάνετε απευθείας παραπομπή.

4. Να προσέχετε να μη κάνετε δημόσιες αναφορές-παραπομπές σε ιδιωτικές υπηρεσίες που δεν έχουν άμεση σχέση και δεν στηρίζουν οικονομικά την ΕΔΟ (αυτό αποτελεί διαφήμιση). Καλέστε τους να αγοράσουν διαφημιστικό χώρο στο φόρουμ μας ή να χρηματοδοτήσουν κάποιο πρόγραμμά μας.

5. Να σέβεστε και να επιτρέπετε τη συμμετοχή ανθρώπων που μπορεί να μην έχουν ίδιες εμπειρίες, αξίες, οι γνώσεις με εσάς και να επιτρέπετε ίση συμμετοχή σε ασθενείς, συγγενείς, φίλους αλλά και επαγγελματίες.

6. Να προσέχετε ότι οι συζητήσεις που ανεβάζετε  είναι σχετικές με τη θεματολογία των ενοτήτων μας

7. Να βοηθάτε και να ενημερώνετε για τυχών προβλήματα ή παραβάσεις των οδηγιών τους συντονιστές του φόρουμ.

8. Να γράφετε ελληνικά με ελληνικούς και όχι λατινικούς χαρακτήρες.

9. Σε περίπτωση που δε νοιώθετε καλά και καταλαβαίνετε ότι η ψυχική σας κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην επικοινωνία σας με άλλα μέλη του φόρουμ να ενημερώνετε τους συντονιστές ώστε να κάνουμε προσωρινή παύση του λογαριασμού σας. Εάν και η όποια ασθένεια δεν μπορεί να είναι πάντα δικαιολογία κακής συμπεριφοράς καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα των διάφορων φάσεων της διπολικής.

10. Να Βοηθάτε νέους χρήστες να μάθουν να γράφουν σωστά την λέξη ΕΔΟ (νέα μέλη συνήθως τη γράφουν ως ΕΔΩ) και να τους υπενθυμίζετε ότι εμείς είμαστε ΕΔΟ...

Επίσης καταλαβαίνετε και αποδέχεστε τα παρακάτω:

1. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ή να διαγράψετε το μήνυμα σας για 72 ώρες αφού το αναρτήσετε. Έπειτα από τη πάροδο αυτού του χρόνου ή μετά από μηνύματα άλλων χρηστών δεν είναι δυνατόν να τα διαγράψουμε. Διορθώσεις θα γίνονται μόνο σε ότι στοιχεία μπορεί να προδίδουν ιατρικά και προσωπικά απόρρητα. Σε περίπτωση που έχετε σπάσει το προσωπικό σας απόρρητο σε ιδιωτική συζήτηση και αυτό δεν γίνει σεβαστό από άλλους χρήστες αυτό δυστυχώς είναι δική σας ευθύνη. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να σβήνουμε και να διαγράφουμε μηνύματα ανάλογα με τις διαθέσεις και συμπεριφορά του κάθε χρήστη, ειδικά από τη στιγμή που προσφέρουμε και οδηγίες και κρατάμε ένα αυστηρό απόρρητο με σημαντικό κόστος χρόνου των εθελοντών συντονιστών μας.

2. Τα μηνύματά σας αποτελούν δωρεά στην ΕΔΟ και αποτελούν πνευματικό υλικό της οργάνωσης το οποίο θα χρησιμοποιείτε για την επίτευξη της αποστολής μας. Εξαίρεση αποτελεί είδη δημοσιοποιημένη δουλειά σας όπου σε τέτοια περίπτωση μας παρέχετε τη δυνατότητα να κάνουμε δωρεάν χρήση της επικοινωνία σας για ερευνητικούς ή και εμπορικούς σκοπούς αποδίδοντας πάντα τη πηγή του υλικού. Να σας υπενθυμίσουμε σε αντίθεση με άλλα φόρουμ το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της ΕΔΟ. Ότι έσοδα έχουμε σύμφωνα με το καταστατικό μας και βάσει νόμου διατίθενται για τη κάλυψη των αναγκών της ΕΔΟ και την εκπλήρωση των προγραμμάτων και αποστολής της. Συνεπώς οι τελικοί αποδέκτες πάντα είστε εσείς τα μέλη μας και οι φίλοι μας.

3. Λογαριασμοί χρηστών καθώς και τα μηνύματά τους δεν είναι δυνατόν να διαγραφούν. Εάν δεν θέλετε να συνεχίσετε τη συμμετοχή σας είστε ελεύθεροι να σταματήσετε να κάνετε χρήση του λογαριασμού σας, να αλλάξετε το ανώνυμο ψευδώνυμό σας από το προφίλ σας ή να κάνετε εγγραφή καινούργιου λογαριασμού.

4. Στο φόρουμ δεν παρέχονται ιατρικές, ψυχολογικές ή άλλες υπηρεσίες υγείας. Ούτε έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη ταυτότητα ή συμπεριφορά του κάθε ανώνυμου χρήστη που μπορεί να δηλώνει επαγγελματίας ή ότι άλλο. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης ότι στοιχεία έχουμε θα παρέχονται στις αρχές κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, είτε έπειτα από δική μας πρωτοβουλία ή δική σας. Η όποια επικοινωνία σας με επαγγελματίες γίνετε σε ατομική και πληροφοριακή βάσει και δεν σας παρέχετε από την ΕΔΟ εαν δεν επίσημα δηλώνετε ως τέτοια υπηρεσία.

5. Η ευθύνη της υγείας μας είναι θέμα του εαυτού μας, της οικογένειάς μας, και του γιατρού μας. Σε περίπτωση που νοιώθετε ότι η χρήση του φόρουμ σας κάνει κακό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας και να μην επιτρέψουμε καινούργια εγγραφή με το αρχικό σας email. Σε περίπτωση που εσείς ή κάποιο μέλος βρίσκεστε σε κίνδυνο (αυτοκτονικό ιδεασμό κοκ) δυστυχώς όσο και εάν το θέλουμε δεν έχουμε τη δυνατότητα ή την αρμοδιότητα να σας προσφέρουμε ατομική βοήθεια.

Ελπίζουμε οι παραπάνω οδηγίες καθώς και η συλλογική δουλειά μας να βοηθήσουν την αρμονική λειτουργία του φόρουμ της ΕΔΟ και να κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες καθώς επίσης να μάθετε πράγματα για τη διπολική που δεν θα είχατε διαφορετικά τη δυνατότητα. 





Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2007 - 2010 by Bipolar.gr: Ελληνικη Διπολικη Οργανωση (ΕΔΟ). Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος φόρουμ με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας της ΕΔΟ. Hellenic (Greek) by Alex Xenias.
Theme xand created by spleen.