Συχνές Ερωτήσεις   Αναζήτηση   Κατάλογος Μελών   Ομάδες Μελών   Εγγραφή   Προφίλ   Προσωπικά μηνύματα   Σύνδεση 

Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει τη μικρή ΕΔΟ :)

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum -> Επίσημες Ανακοινώσεις - Νέα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
malliaris
El Bipolar Presidente


Συμμετάσχουν: 27 Νοέ 06
Δημοσιεύσεις: 146
Τόπος: Αθήνα - Λονδίνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 28, 2009 6:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει τη μικρή ΕΔΟ :) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι της μικρής ΕΔΟ,

Χτες σε μία ομιλία που έγινε στο London School of Economics (LSE) είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να γνωρίσουμε το Γιώργο Παπανδρέου. Άσχετα με τις πολιτικές θέσεις του καθένα μας προσωπικά έκρινα ότι παρουσίασε θέσεις και μία φιλοσοφία που είναι αρκετά συμβατή με τη φιλοσοφία της ΕΔΟ.

Μίλησε για μία νέα πολιτική εποχή όπου οι πολίτες παύουν να περιμένουν τους σωτήρες πολιτικούς (που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν) ή να έχουν τις όποιες πελατειακές σχέσεις και εξαρτήσεις (που μακροπρόθεσμα δεν οδηγούν σε ανάπτυξη) και στην ουσία παρουσίασε τον "ειδικό πολίτη" (expert citizen) με τον ίδιο τρόπο που εμείς μιλάμε για τον "ειδικό ασθενή" (expert patient). Αυτή η συμβατότητα στη σκέψη βοήθησε να γίνει μία πρώτη θα ήθελα να πιστεύω προσωπική επαφή και να ακούσει τη δουλειά που γίνεται με τη μικρή ΕΔΟ.

Έχουμε μία σημαντική ευκαιρία να κάνουμε μία αρχική και καλή ενημέρωση σε έναν άνθρωπο τον οποίο προσωπικά τον ένοιωσα ευαισθητοποιημένο (ΝΑΙ ήξερε τι είναι η διπολική διαταραχή) και να ξεκινήσουμε με το καιρό ένα διάλογο που θα ήθελα να πιστεύω ότι θα μπορέσει να φέρει κάποιες θετικές αλλαγές σε θέματα της διπολικής και ψυχικής υγείας.

Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ και που θέλω να το κάνω μόνος μου και για αυτό κάνω άμεση δημοσιοποίηση της επαφής μας χωρίς να πολιτικοποιώ τίποτα (ΝΑΙ ο πατέρας μου ήταν αγωνιστής και στέλεχος της συγκεκριμένης παράταξης και πίστευε στον άνθρωπο και στη καλή του φύση με όλη τη σοσιαλιστική έννοια αλλά εγώ πιστεύω στις πράξεις όσων ανθρώπων βοηθούν τη μικρή ΕΔΟ και το έργο της).

Θα με βοηθούσατε έαν συνεχίζατε τις εγγραφές γνωριμίας στην ηλεκτρονική μας φόρμα και δίνατε τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις στις ερωτήσεις που τίθενται. Είναι σημαντικό να μιλάμε σαν ομάδα και με δημοσκοπήσεις και με στοιχεία και όχι σαν ατομικές μονάδες. Για να κάνω πιο εύκολο το έργο σας τα προσωπικά στοιχεία της φόρμας που ήταν υποχρεωτικά πλέον είναι προαιρετικά. Δηλαδή μπορείτε να απαντήσετε και να πείτε αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να ξέρουμε πιοι είστε.

Δουλεύουμε να φτιάξουμε καλύτερες δημοσκοπήσεις για να μπορούμε να παρουσιάζουμε και τις ανάγκες και τις προτάσεις όλων των μελών και των φίλων μας αλλά κάπου και με κάτι πρέπει να ξεκινήσουμε.

Άσχετα με τις ατομικές προτιμήσεις του καθένα μας και με το τι και δεν μας αρέσει και σε ποια ομάδα ανήκουμε, όλοι αυτό που θέλουμε είναι η διπολική υγεία και σταθερότητα.

Έχουμε επίσης και νέους άξιους συνεργάτες καθώς και προγράμματα που δουλεύουν να αναπτύξουν καθώς και νέους εθελοντές που σιγά σιγά συγκροτούν τις εθελοντικές μας ομάδες.

Καταλαβαίνω απόλυτα και πονάω με τις ατομικές και προσωπικές ανάγκες όλων αλλά είναι σημαντικό για όλους να καταλάβουμε το χρόνο, ενέργεια και κόστος που απαιτείται για να μεγαλώσει ένα παιδάκι σαν την μικρή ΕΔΟ και να προσφέρει και αυτό με τη σειρά του το έργο του.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Δώστε το παρών σας ΕΔΟ: http://edo.bipolar.gr

Με εκτίμηση

Γιάννης Μάλλιαρης
_________________
Δρ. Γιάννης Μάλλιαρης, Ιδρυτής & Πρόεδρος της ΕΔΟ, Κλινικός Ψυχολόγος, Διδάκτωρ του Institute of Psychiatry, King's College London. http://www.drmalliaris.com
Επιστροφή στην κορυφή
Giota!



Συμμετάσχουν: 06 Οκτ 09
Δημοσιεύσεις: 5

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 27, 2009 1:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ ελπιδοφόρο!! ο κ.Παπανδρέουείναι είναι ίσως ο μόνος έλληνας πολιτικός που μπορεί να μας καταλάβει και να μας βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί απο τη θεση του, αφού γνωρίζει το θέμα εκ των έσω...
Πιστεύω ότι αν τον χρειαστούμε και του ζητήσουμε να είναι δίπλα μας, θα μας σταθεί!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum -> Επίσημες Ανακοινώσεις - Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2007 - 2010 by Bipolar.gr: Ελληνικη Διπολικη Οργανωση (ΕΔΟ). Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος φόρουμ με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας της ΕΔΟ. Hellenic (Greek) by Alex Xenias.
Theme xand created by spleen.