Συχνές Ερωτήσεις   Αναζήτηση   Κατάλογος Μελών   Ομάδες Μελών   Εγγραφή   Προφίλ   Προσωπικά μηνύματα   Σύνδεση 

ΕΔΟ και προχωράμε!

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum -> Επίσημες Ανακοινώσεις - Νέα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
malliaris
El Bipolar Presidente


Συμμετάσχουν: 27 Νοέ 06
Δημοσιεύσεις: 146
Τόπος: Αθήνα - Λονδίνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 16, 2010 10:43 am    Θέμα δημοσίευσης: ΕΔΟ και προχωράμε! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι,

Χαίρομαι πραγματικά γιατί το forum μας έχει ξαναβρεί τη ζωντάνια του και συνεχίζει να επιτελεί το σκοπό του - αυτόν το ιερό σκοπό της αλληλοβοήθειας, στήριξης και επικοινωνίας ανθρώπων που πάσχουν ή έχουν συγγενείς και φίλους με τη διπολική διαταραχή και άλλες συναισθηματικές διαταραχές.

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάζω το κάθε μήνυμα που ανεβαίνει και είναι σημαντικό να αφιερώσω το χρόνο μου στην ανάπτυξη των άλλων προγραμμάτων της ΕΔΟ.

Μπαίνουμε πλέον στο κρίσιμο στάδιο της λειτουργίας των κλινικών προγραμμάτων της ΕΔΟ (Διάγνωση και Θεραπεία) κάτι το οποίο το ετοιμάζουμε ΕΔΟ και καιρό.

Τα σεμιναριά μας (http://seminars.bipolar.gr) έχουν αρχίσει να παγιώνουν και να αποτελούν μία πρώτη καλή εισαγωγή στη διπολική διαταραχή αλλά και στα προγράμματα στήριξης, διάγνωσης και θεραπείας τα οποία σύντομα θα μπούνε και αυτά σε κανονική λειτουργία.

Στο μεταξύ οι εγγραφές μας έχουν ανοίξει και πλέον έχουμε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με μέλη που γράφονται στη φόρμα γνωριμίας μας (http://edo.bipolar.gr).

Ότι έχει γίνει και γίνεται ως τώρα το χρωστάμε στο χρόνο πολλών ανώνυμων εθελοντών που πιστεύουν στο έργο μας, στους λίγους δωρητές μας αλλά και σε όσους πλέον συμμετέχουν στα αυτοχρηματοδοτούμενα προγραμματά μας.

Είμαστε ΕΔΟ και προχωράμε!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά.

Διπολικά δικός σας,

Γιάννης Μάλλιαρης
_________________
Δρ. Γιάννης Μάλλιαρης, Ιδρυτής & Πρόεδρος της ΕΔΟ, Κλινικός Ψυχολόγος, Διδάκτωρ του Institute of Psychiatry, King's College London. http://www.drmalliaris.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    Bipolar.gr Αρχική σελίδα forum -> Επίσημες Ανακοινώσεις - Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Copyright © 2007 - 2010 by Bipolar.gr: Ελληνικη Διπολικη Οργανωση (ΕΔΟ). Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος φόρουμ με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας της ΕΔΟ. Hellenic (Greek) by Alex Xenias.
Theme xand created by spleen.