Διπολικά Σεμινάρια & Εργαστήρια Print E-mail

Η ΕΔΟ διοργανώνει ενημερωτικά, εκπαιδευτικά σεμινάρια και θεραπευτικά εργαστήρια με στόχο την προαγωγή της γνώσης για τη διπολική διαταραχή και τις λοιπές συναισθηματικές διαταραχές καθώς και την προαγωγή της γενικότερης συναισθηματικής μας ευεξίας. Φρονούμε ότι η γνώση στη διπολική διαταραχή είναι ίση με τη θεραπεία.

Δυστυχώς στην Ελλάδα το παρόν σύστημα ψυχικής υγείας δεν προάγει τη γνώση και την ενημέρωση των ψυχικών παθήσεων στους ασθενείς αλλά και στους συγγενείς όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης και την Αμερική αλλά προσδοκούμε η ενημερωτική και σεμιναριακή μας δράση να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Τα θεραπευτικά εργαστήρια ΕΔΟ Ζειν έχουν ως σκοπό την εκμάθηση επιδεξιοτήτων που προάγουν την συναισθηματική μας ευεξία. Χρησιμοποιούν επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές γνωσιακής-συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας η οποία προσεγγίζει την συναισθηματική μας υγεία μέσα από το τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας. Αισθανόμαστε γιατί σκεφτόμαστε και πράττουμε.

Τα σεμινάρια & εργαστήρια τρέχουν συνήθως με μικρό αριθμό μελών ανά τακτά διαστήματα. Επίσης προσφέρονται και σε εταιρείες ή άλλους συλλόγους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα ενημερωτικά του κάθε σεμιναρίου και καλέστε στο 210-8815970.

I. Ενημερωτικά Σεμινάρια

1. Διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) και Κατάθλιψη σε απλά Ελληνικά
- Εισαγωγή στη διπολική διαταραχή και τη κατάθλιψη με απλά λόγια για ασθενείς, συγγενείς και φίλους

2. Άσκηση, διατροφή και Συναισθηματική Υγεία
- Εισαγωγή στο ρόλο της άσκησης και της διατροφής για μία καλύτερη συναισθηματική υγεία

Όμορφες στιγμές από το εισαγωγικό μας σεμινάριο "Διπολική διαταραχή και Κατάθλιψη σε απλά Ελληνικά"

Φόρμα Εγγραφής σε σεμινάριο & εργαστήριο (http://register.bipolar.gr)

τηλέφωνο επικοινωνίας 210-8815970